Ouderen vieren Carnaval

Na het grandioos succes van vorig jaar, organiseerde Stichting Birgen di Rosario dit jaar nogmaals een jump up voor de ouderen van Huize Welgelegen (Habaai), Nos Lanterno, Pasadia Mi Amparo en Richardushuis. Ouderen konden lopend deelnemen aan de jump up of de ouderen in een rolstoel werden geduwd zodat ook zij volop konden genieten van dit evenement.
Bussen, wagens en een trolley trein waren onder andere beschikbaar om de ouderen tijdens de jump up te transporteren. Stichting Birgen di Rosario kreeg ondersteuning van Rode Kruis, Bos di Hubentut en Brigada di Seguridat i Formashon tijdens dit evenement.
Het thema van dit jaar was: de fantasie van de onderwaterwereld (Fantasia den fondo di laman). Materiaal vanuit de natuur en recycled materiaal zijn gebruikt voor de kleding van de ouderen.