Mi Amparo en Richardushuis

Dagopvang Mi Amparo opende haar deuren op 1 oktober 1982 in het gebouw van Huize Welgelegen. Dagopvang Mi Amparo startte met het organiseren van activiteiten voor 5 ouderen, maar in een korte periode groeide de vraag hiernaar enorm, waardoor dit dagbestedingscentrum genoodzaakt was om op 1 oktober 1987 te verhuizen naar het gebouw van de voormalige Theresiaschool. Momenteel heeft Dagopvang Mi Amparo een capaciteit van 70 ouderen per dag.

 

Het tehuis Richardushuis biedt ook dagopvang voor ouderen. Dagopvang Mi Amparo en Richardushuis zijn geschikt voor ouderen vanaf 60 jaar, die wegens omstandigheden overdag alleen thuis zijn of de behoefte hebben aan zorg en activiteiten. Sinds 1 februari 2012 beschikt Dagopvang Mi Amparo ook over een psychogeriatrische afdeling, genaamd Elsio Felisia.

 

Het doel van de dagopvang is het verstrekken van paramedische bijstand, advies, begeleiding, bezigheid en zorg voor cliënten van 60 jaar en ouder gedurende de daguren. Dagopvang Mi Amparo en Richardushuis trachten om ouderen uit hun isolement te halen en zodoende hun gezondheid stabiel te houden. De oudere blijft hierdoor zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving wonen.

Contact Mi Amparo                    Contact Richardushuis

Weg naar Welgelegen 64                      Santa Rosa 52
Tel: 462 3121 / 843 3121                     Tel: 767 2118 / 843 4247