Vacature Notulist Raad van Toezicht

VACATURE NOTULIST RAAD VAN TOEZICHT VERGADERINGEN

De Stichting voor ouderenzorg Birgen di Rosario zoekt op korte termijn een goede notulist voor de vergaderingen van de Raad van Toezicht (RvT). De notulist die wij zoeken zal de RvT ondersteunen in het foutloos verslagleggen van 4-6 jaarlijkse vergaderingen gedurende gemiddeld 2 uur. Op de vergaderdag zorgt de notulist ervoor dat hij/zij tijdig aanwezig is, soms fysiek, soms digitaal, waarna achteraf de opnames van vergaderingen in eigen tijd uitgewerkt worden.

Taken

  • Het opstellen van de agenda;
  • Het notuleren en uitschrijven van de periodieke RvT-vergaderingen van de stichting;
  • Tijdig de vergaderstukken versturen.

 

Profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau met eventueel een achtergrond in de zorg;
  • Uitstekende vaardigheden in woord en geschrift in zowel Nederlands als Papiamentu;
  • Flexibel, integer, analytisch en accuraat;
  • Ruime ervaring met Microsoft Office en Internet (video meetings e.d.);
  • Stressbestendig en punctueel;
  • Werkt graag zelfstandig.

 

Stichting voor ouderenzorg Birgen di Rosario biedt al 78 jaar kwalitatieve zorg aan senioren burgers vanaf 60 jaar oud. De stichting zet zich in voor een actief en gezond leven van ouderen. In totaal heeft de stichting vijf voorzieningen, namelijk Richardushuis, Nos Lanterno, Huize Welgelegen, Klooster Alverna en Dagopvang Mi Amparo. Tevens biedt de stichting de mogelijkheid aan zelfstandige ouderen om in aanleunwoningen te verblijven.

Bent u de persoon die we zoeken, stuur dan uw cv en motivatiebrief naar s.hinkert@birgendirosario.com